Chaturbate banned my account ((((((

Офигеть, я в шоке.
Меня заблокировали за то, что в биографии указано что я из Украины, а паспорт у меня русский
Блять а что если я живу на Украине например, но родилась в России
Легенду о том, что я из Украины, я придумала еще в самом начале карьеры, я не хотела чтобы все знали откуда Я, а теперь это сыграло против меня
Wow, I'm in shock.
I was blocked because my biography says that I am from Ukraine, and my passport is Russian
Fuck, what if I live in Ukraine, for example, but was born in Russia
I came up with the legend that I am from Ukraine at the very beginning of my career, I didn’t want everyone to know where I came from, and now it played against me
На Myfreecams у меня тоже Украина указана, даже не знаю, нужно срочно менять или что?
Я вообще не понимаю, почему 5 лет ни кто на это не обращал внимания, а сейчас это стало таким важным.
Кстати деньги мне мои отдали
Мне пишут мемберы, что еще одну девочеку из России забанили просто так.
Ну как бы санкции.
Сразу скажу, что я не сильно расстроена. Я хотела закончить с вебкамом, но немного позже.
Что ж, мое желание сбылось в самый не подходящий момент. Но это шанс, шанс начать что-то новое
I also have Ukraine listed on Myfreecams, I don’t even know if I need to urgently change it or what?
I don’t understand at all why no one paid attention to this for 5 years, and now it has become so important.
By the way, they gave me my money
Members write to me that another girl from Russia was banned just like that.
Well, like sanctions.
Let me just say that I'm not too upset. I wanted to finish with webcam, but a little later.
Well, my wish came true at the most inopportune moment. But this is a chance, a chance to start something new